Saturday, July 28, 2012

H Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΓΟΕ)επιβεβαιώνει ότι υπήρξε το tweet της Κέλερ [Βίντεο]

H Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΓΟΕ) ουσιαστικά επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή της πως υπήρξε tweet, αποτέλεσμα χακαρίσματος του λογαριαμού της Νατάσα Κέλερ.

Η ΓΟΕ εξέφρασε την αγανάκτηση της διότι «άγνωστοι», όπως ισχυρίζεται, φέρονται να ανάρτησαν μέσα από τον λογαριασμό του Twitter της σημαιοφόρου της γερμανικής ομάδας, Νατάσα Κέλερ μηνύματα, τα οποία προσβάλλουν τους Έλληνες.



πηγή

Θα σας βάλω σχόλιο από άλλους,γιατί εμάς μετά το χτεσινό έπεσε να μας φάει ένα ολόκληρο σύστημα.Δεν θα μιλήσω για απειλές,χαρακτηρισμούς και βρισιές.Αυτά για εμάς είναι τιμή να μας τα λένε αυτοί που μπαίνουν στον κόπο να μας τα πουν και να μας συνετίσουν.
Εμείς από την πλευρά μας είχαμε μια πληροφορία από συγκεκριμένες πηγές και τις δημοσιεύσαμε στην πρώτη ανάρτηση,αλλά εφόσον δεν είχαμε στα χέρια μας και σε εικόνα το tweet της Κέλλερ,έπρεπε να βγούμε και να ζητήσουμε συγνώμη μόνο από όσους μας διαβάζουν...Το κάναμε.
Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να μιλήσουμε με την Γερμανική και την Ελληνική Ο/Ε και να μάθουμε ότι τελικά "χακάρανε" το tweet της Κέλλερ....Τώρα εσείς με τη σειρά σας μπορείτε να πιστέψετε ότι θέλετε.
Εμείς όμως μάθαμε σήμερα ότι τίποτα πια δεν είναι όπως παλιά.
Η εποχή της αθωότητας έχει περάσει.

Σχόλιο....από το atithaso
Η έμμεση αυτή επιβεβαίωση της ύπαρξης του tweet και η απόδοση του σε hacker μας προβληματίζει. Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η Γερμανίδα πρωταθλήτρια ανάρτησε το υβριστικό για τη χώρας μας σχόλιο όμως γεννιούνται μεγάλα ερώτημα.
Αφού τη δημοσίευση την έκανε hacker γιατί η Γε ρμανική Ολυμπιακή Επιτροπή διέγραψε το λογαριασμό;
Γιατί δεν άφησε ενεργό το λογαριασμό της Κέλερ και δεν ζήτησε από το δημοφιλή ιστότοπο τα ηλεκτρονικά ίχνη του hacker ώστε να βρεθεί και να λογοδοτήσει αφού προσέβαλε δυο χώρες;
Τα ερωτήματα φυσικά και δεν πρόκειται να απαντ ηθούν. Ποιος θα τα απαντήσει ή θα αξιώσει την απάντησή τους ο Κούβελος;
Αρε … Παπαχρήστου είσαι άτυχη κοπέλα μου … όποιος κατάλαβε, κατάλαβε..



Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment