Monday, September 30, 2013

Φασιστική πορεία για τους συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής

Φασιστική πορεία για τους συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής

Μαζική αναμένεται να είναι η προσέλευση στη φασιστική πορεία της Δευτέρας που διοργανώνει η νεολαία της Χρυσής Αυγής σε συνεργασία με το Φασιστικό Συντονισμό Επιτροπών, Συλλογικοτήτων, Πρωτοβουλιών Αθηνών-Πειραιά, στα Προπύλαια και ώρα 17:00, στον απόηχο της σύλληψης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.


Το κάλεσμα:

"Ο Φασιστικός Συντονισμός Επιτροπών-Συλλογικοτήτων-Πρωτοβουλιών Αθηνών-Πειραιά καλεί τον ακροδεξιό λαό της Αθήνας σε μαζική φασιστική συγκέντρωση και πορεία τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου κι ώρα 17:00 στα Προπύλαια.

Στη συνέχεια, η συγκέντρωση θα ενωθεί με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, στελέχη του Στρατού και πλήθος ανώνυμων παρακρατικών στο Σύνταγμα από όπου και θα ξεκινήσει πορεία με δαυλούς, ασπίδες και ρόπαλα μέχρι το Άουσβιτς.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε σε συνέντευξη τύπου το Στυλιανό Παττακό, το Μάκη Βορίδη, το Γιώργο Καρατζαφέρη και ειδικά προσκεκλημένα μέλη της Κου Κλουξ Κλαν κι άλλων φασιστικών οργανώσεων να τοποθετηθούν επί του θέματος σε ερωτήματα που θα απευθύνουν οι δημοσιογράφοι Μπάμπης Παπαδημητρίου και Θέμος Αναστασιάδης, προκειμένου να αναδειχθεί η σοβαρότητα της Χρυσής Αυγής.

Θα ακολουθήσει συσσίτιο μόνο για ναζί, ενώ θα στηθεί και πρόχειρη μονάδα αιμοδοσίας μόνο για τους συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Την τελετή θα ανοίξει με γλυκό ευχέλαιο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος υπό τον τσαμπουκά των τελευταίων επιτυχιών του Πέτρου Γαϊτάνου, ενώ θα πραγματοποιηθεί και περιφορά της εικόνας του Χίτλερ γύρω από την πλατεία Συντάγματος.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων η συγκέντρωση θα ανασυνταχθεί στα πρότυπα των ταγμάτων εφόδου της οργάνωσης ακολουθώντας πορεία μέχρι το Άουσβιτς, όπου ντυμένη στα άσπρα θα ανάψει συμβολικά τους φούρνους των Εβραίων.

Δηλώνουμε την αποφασιστικότητά μας για μια διαρκή παρακρατική δράση ενάντια στη Δημοκρατία και τους αναρχοάπλυτους που μολύνουν την Ελλάδα. Καλούμε κάθε απομεινάρι των ναζί να ενωθεί μαζί μας και ειδικά όσους εφοπλιστές, δημοσιογράφους και μέλη της κυβέρνησης ξέπλεναν τη Χρυσή Αυγή τόσους μήνες.

Να τσακίσουμε τη Δημοκρατία!"

by To Skouliki Tom

(Το κείμενο έχει υποστεί επεξεργασία λόγω των πολυάριθμων ορθογραφικών λαθών με τα οποία στάλθηκε στα γραφεία μας.)

Πηγή: http://www.ramnousia.com/

No comments:

Post a Comment