Thursday, May 30, 2013

ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: απο την αποχριστιανοποίηση στην μουσουλμανοποίηση

Είναι γενικώς διαπιστωμένο ότι η δύση από τότε που αποχωρίστηκε το χριστιανισμό και προσπάθησε να ορθοποδήσει μόνη της κρατώντας τις αρχές του και απορρίπτοντας την ουσία του, πήρε την κάτω βόλτα. Ίσως βέβαια κάποιος ισχυριστεί ότι η ενοχική προσέγγιση του ανθρώπου από τους χριστιανούς της δύσης, αποξένωσε τους σκεπτόμενους ανθρώπους από την ουσία της πίστης, οδηγώντας τους σε πράξεις που μοιάζουν χριστιανικές αλλά είναι απομακρυσμένες από το πνεύμα του.

Έτσι στο συγκεκριμένο θέμα οι πρώην χριστιανοί Ευρωπαίοι, έχοντας αντικαταστήσει τα πιστεύω τους με τη θρησκεία του πολιτικά ορθού, έδειξαν ανοχή και προστασία στον ξένο με αποτέλεσμα να αρχίσουν να αδικούν τους ίδιους τους πολίτες τους.

Βαθιά ενοχικοί στην συμπεριφορά τους οι ίδιοι άρχισαν να υποχωρούν σε κάθε τι που αφορούσε τους μετανάστες κακομαθαίνοντάς τους χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες για τους πολίτες τους και ιδιαίτερα τους χριστιανούς. Με άλλα λόγια οι χριστιανοί εισέπραξαν το μένος των Ευρωπαίων διαφωτιστών και άθεων για τις παλαιές αμαρτίες του καθολικισμού και του προτεσταντικού ντετερμινισμού από τον οποίον ομολογουμένως υπέφεραν.

Η κατάσταση στις "πολιτισμένες" χώρες όπως η Αγγλία έχει ως εξής: 



Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment