Sunday, September 30, 2012

Περπάτησαν από την Τσεχία στην Ελλάδα. Τρομερό;


Περπάτησαν από την Τσεχία στην Ελλάδα. Τρομερό;
Δύο αδερφές, η Άννα και η Χριστίνα Smutny- Αλμετίδου, περπάτησαν από το Μπρόνο της Τσεχίας έως τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δώσουν "ένα μήνυμα αισιοδοξίας" στους Έλληνες που δοκιμάζονται από την κρίση.

Ok you've GOT to be kidding me.

Δύο αργόσχολες και ματαιόδοξες Ελληνοτσέχες λοιπόν, είχαν βαρεθεί να κάθονται όλη μέρα στον καναπέ και να τον πίνουν και είπαν, δεν πάμε Ελλάδα με τα πόδια; 

Χωρίς να το σκεφτούν πολύ, πήραν τα πρώτες 20.000 ευρώ που βρήκαν μπροστά τους και ξεκίνησαν την υλοποίηση αυτής της ανωμαλίας. Κάθε πρωί όπως δήλωσαν, έκαναν γιόγκα και συνέχιζαν την πορεία τους, η οποία ξεκίνησε το Μάρτιο και τελείωσε σήμερα με την άφιξη τους στη Θεσσαλονίκη.

Στο άκουσμα της είδησης, όλοι οι Έλληνες, ξεχύθηκαν στους δρόμους χορεύοντας συρτάκι, πίνοντας κρασί και φωνάζοντας giamas, ενώ παράλληλα εισήλθαν στα ταμεία του κράτους 2.000.000.000 ευρώ ξένων επενδυτών, οι οποίοι αφού συνειδητοποίησαν πως οι Έλληνες είναι τόσο καθυστερημένοι, αποφάσισαν να μας εκμεταλλευτούν.

Δεν πάει καλά ο κόσμος ρε. Ήθελα να ήξερα, κάνα μαγαζί από αυτά τα frozen yogurt δεν είχε κοντά να τις περιλάβει. Άι σιχτίρ μεσημεριάτικο.

Πηγή: http://www.ramnousia.com/

No comments:

Post a Comment