Wednesday, June 27, 2012

Ευτυχώς που σε εμάς δεν τους έπιασαν …τους μιζαδόρους της SIEMENS


Ευτυχώς που σε εμάς δεν τους έπιασαν …τους μιζαδόρους της SIEMENS
Γιατί εάν τους έπιαναν και είχανε την ίδια τύχη με αυτόν τον ΜΙΖΑΔΟΡΟ της SIEMENS στην Κίνα, όπως παρακάτω, τότε δεν θα είχαμε πολιτικό για να συστήσουν Κυβέρνηση οι επιλεγμένοι με Συνταγματική πλειοψηφία;

«Πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της κρατικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών της China Mobile έχει καταδικαστεί σε θάνατο μετά από διετή παρέλευση χρόνου ζωής του για το αδίκημα «αποδοχή δωροδοκιών από την SIEMENS AG», όπως έγραψε η Daily Shangjai και το περιοδικό Caixin όπως.

Ο γερμανικός κολοσσός της τεχνολογίας ήταν στο κέντρο μιας παγκόσμιας κλίμακας σκάνδαλο δωροδοκίας για περισσότερα από τρία χρόνια. Έχει αναφερθεί ότι το 2007 το ήμισυ των επιχειρήσεων της SIEMENS στην Κίνα είχε να κάνει με εμπλεκόμενες υποθέσεις δωροδοκιών.

Το Ανώτατο Λαϊκό Δικαστήριο της επαρχίας Henan επικύρωσε την προηγούμενη απόφαση σχετικά με τον Shi Wanzhong, πρώην γενικό διευθυντή της China Mobil, για την αποδοχή συνολικά 5,06 εκατομμύρια αμερικανικά δολάρια προϊόν δωροδοκιών από τον Tian Qu ως μεσάζων της SIEMENS, όλα αυτά όταν ο Shi ήταν επικεφαλής της China Mobile της Anhui
2002 ‐ 2009.

Ο Tian φυλακίστηκε για 15 χρόνια. Η δίκη τους έγινε ήταν ανοικτή για το κοινό, καθότι η υπόθεση θεωρείται ότι αφορά κρατικά μυστικά. Ο Tian μετα από την δωροδοκία 5,06 εκατομμύρια δολάρια για την εγκατάστασή συστημάτων της SIEMENS στην China Mobile. Σύμφωνα με το δικαστήριο, ότι μέρος των χρημάτων δόθηκε αργότερα στην Shi.

Η Siemens αρνήθηκε να σχολιάσει ή να κάνει καμία σχετικά με την υπόθεση επίσημη τοποθέτηση. Σύμφωνα με τις εκθέσεις έρευνας που ήρθαν στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, τρείς θυγατρικές της επιχειρήσεις στο πλαίσιο της συμφωνίας με την SIEMENS AG εμπλάκηκαν στις δωροδοκίες : η Siemens Medical Solutions Group, η Siemens Σύστημα Μεταφορών και η Siemens PTD είναι οι θυγατρικές που ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο δωροδοκίας.

Τα σχέδια κάλυπταν τομείς όπως η κατασκευή υποδομών και την ιατρική περίθαλψη. Οι τρεις εταιρείες φέρεται να πρόσφεραν συνολικά ΗΠΑ 61,4 εκατομμύρια δολάρια σε δωροδοκίες σε Κινέζους αξιωματούχους όποιοι είχαν τον τελευταίο λόγο σε μια διαπραγμάτευση για να κερδίσει τα έργα συνολικής αξίας 2,1 δισ. Γιουάν (ΗΠΑ 325 εκατομμύρια δολάρια) η SIEMENS AG.

Εδώ το δημοσίευμα

Γράφει ο ΑΝΤΙ300

Πηγή: http://www.ramnousia.com/

No comments:

Post a Comment