Wednesday, May 30, 2012

Ολυμπιακός: Δυνατή υποψηφιότητα Μπόλονι



Στο κόλπο για τη θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό έχει μπει και ο Λάζλο Μπόλονι μετά το διαζύγιό του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει προταθεί από καιρό στον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες έχουν καλή άποψη για τις δυνατότητές του, παρότι μέχρι πρότινος δεν υπολόγιζαν σε αυτή τη λύση.

Ο Μπόλονι θέλει πάρα πολύ να δουλέψει στους πρωταθλητές και ο ρουμανικός Τύπος αναφέρει ότι έχουν ξεκινήσει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, αν και επιβεβαίωση δεν υπάρχει.

Στον Ολυμπιακό δεν κρύβουν πάντως ότι εκτιμούν τον Μπόλονι, ειδικά τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να οδηγήσει μια ομάδα σε μοντέρνο ποδόσφαιρο αλλά και ταυτόχρονα να αξιοποιήσει τους νέους παίκτες της. Με παράδειγμα στο τελευταίο τη δουλειά του στον ΠΑΟΚ.

Ο Μπόλονι είναι πλέον μία σοβαρή υποψηφιότητα για τον κόκκινο πάγκο, αν και προτεραιότητα θα δοθεί στις περιπτώσεις των Κούπερ και Σόλιντ, εφόσον δεν προκύψει κάτι σημαντικό από τις επαφές που έχει ο Ολυμπιακός με τεχνικούς από το εξωτερικό.

* Νέες δηλώσεις για την Μπάγερν και το ενδιαφέρον της έκανε ο Κέβιν Μιραλάς, υποστηρίζοντας ότι είναι μια ομάδαπου αποτελεί όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή.

* Αφιέρωμα με ύμνους στον νταμπλούχο Ολυμπιακό έκανε το σάιτ της ΟΥΕΦΑ.

* «Ο Μασάδο θα συνεχίσει είτε στην Ελλάδα είτε στην Πορτογαλία» γράφουν τα γαλλικά ΜΜΕ, με Ολυμπιακό και Μπενφίκα να θέλουν τον 26χρονο άσο της Τουλούζ. Και στον Ολυμπιακό εξακολουθεί αν υπάρχει αισιοδοξία ότι αυτή η μεταγραφή μπορεί να κλείσει άμεσα.

* Ένας από τους προπονητές που γράφτηκαν κατά κόρον για τον Ολυμπιακό, ο Πορτογάλος Βίτρο Περέιρα, δήλωσε ότι θέλει να μείνει στην Πόρτο.



Πηγή: http://greekznews.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment